Reklama a marketing značky firmy

Žlta kniha

Nezabudnuteľná prednáška s marketingovým géniom – Michal Pastier v Banskej Bystrici

Utorok v Banskej Bystrici bol skvelý! Takéto udalosti tu nie sú často k videniu.🌟.
Úrad priemyselného vlastníctva potešil neuveriteľnou prednáškou vedenou legendou marketingu a kreativity, Michalom Pastierom,  „PÁN v žltej mikine so šiltovkou.“
Pre ľudí mimo fachu marketingu, Michal Pastier nie je len tvorcom, ale aj spoluzakladateľom siedmich úspešných firiem. Jeho zručnosti a inovácie ho dokonca dostali na prestížny zoznam Top 100 európskych inovátorov podľa spoločnosti Google a denníka Financial Times. Jeho myšlienky a rady nás nesmierne inšpirovali. 💡

Kľúčovým posolstvom z prednášky boli fascinujúce príbehy o vzniku a zániku rôznych značiek, príbeh tvorby písania jeho vlastnej knihy. Bola to zaujímavá cesta do sveta tvorby a značiek.
Následne sme sa zúčastnili panelovej diskusie na tému „Marketingová stratégia – korporát vs. MsP vs. štátna správa.“ Diskusiu moderovala Jana Záchenská.
Téma, ktorá rezonovala, bola dôležitosť budovania zamestnaneckých značiek. Skvelá diskusia prebiehala  v spoločnosti  Michala, Katarínu a Imricha. Malé a stredné podniky, ktoré investujú do budovania zamestnaneckých značiek, majú výhodu pri oslovení talentovaných zamestnancov. Michal osobne potvrdil, že vďaka dobre vybudovanej osobnej značke dokázali nájsť nových zamestnancov rýchlejšie a efektívnejšie.

Michal nám tiež prezradil, prečo prijal pozvanie na túto udalosť. Jeho myšlienky komunikovali priamo s úradom, a prostredníctvom svojej knihy 📖 chce poslať dôležitú správu podnikateľom – aby chránili svoju značku už od samého začiatku. To je kľúčové pre úspech v dnešnej konkurenčnom svete.

V posledných dňoch sa väčšina marketingových odborníkov na Slovensku chválila „Žltou knihou,“ 📒 ale ja som mala tú neopakovateľnú príležitosť byť priamo prítomný na tejto skvelej udalosti a počuť Michala Pastiera naživo.

Minulý piatok som dostala pozvánku cez LinkedIn od Imrich Kovaľ, s ktorým som sa osobne zoznámila po prednáške a zároveň aj s Katarína Ďurčová, ktorí spolupracujú s malým a strednými podnikateľmi.

Na záver by som rada zdôraznila, že hoci mi niektoré veci môžu byť dobre známe, pre mnohých zostávajú stále neobjavené. Pre dosiahnutie úspechu v oblasti marketingu a budovania značky je nevyhnutné venovať pozornosť marketingu a ochrane značky od samého začiatku. A samozrejme, neustále sebavzdelávanie má pre mňa zásadný význam. 🚀💼📚

Dôležité je tiež, aby sme mali na pamäti, že tieto aspekty by mali byť zahrnuté do nášho podnikateľského plánu a ročného plánovania firmy. 😉📊

Volám sa Zuzana Chabadová

Vykročte k vyšším ziskom a k úspechu s tipmi pre malé a stredné podniky 🚀💼 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho

Podobné články